Gratis website laten maken

Gratis website laten maken

Heeft u een een onderneming of wilt u een onderneming starten? Dan is een website bijna niet te missen. Een website is uw online visite kaartje en moet er dan ook netjes en verzorgd uitzien. Wij maken al vanaf gratis een website voor u. Ons motto is dan ook ”Een gratis website voor iedereen”.

 

Waarom een gratis website?

U zal zich afvragen ”waarom een gratis website?” Wij kunnen voor iedereen een gratis website maken omdat we in elke gratis website die wij maken een advertentie plaatsen. Deze advertentie is in het beheer van ons en hier halen wij dan ook onze verdiensten uit.  Wilt u liever geen advertentie in uw gratis website hebben? Dan kan dat ook. We maken namelijk ook websites voor een zeer voordelige prijs! Namelijk voor €89,95 p/jaar heeft u bij ons al een website incl. domeinnaam en hosting. Bekijk hier onze zeer goedkope website pakket.

 

Inhoud Gratis website

Bij de gratis website ontvangt u een mooi design helemaal aangepast aan de kleuren van uw bedrijf en uw logo wordt in het design opgenomen. We houden rekening met social media en richten uw gratis website seo vriendelijk in. Hierdoor zal uw website goed worden gevonden en kunnen uw klanten uw website goed vinden.

Bij het gratis website pakket zit geen cms systeem waarmee u zelf uw website kan aanpassen. Dit doen wij voor u. Hier rekenen we een kleine vergoeding voor. Uw domeinnaam en hosting word bij ons ondergebracht voor een bedrag van €35,- per jaar.

 

Handige links:

DCD Reclame
Instant marketing
Haarlemmermeer lijnen
Cabelcon
Signature cards
Open leaks
New business event
Review ondernemers
Ondernemend vandaag
Ik als ondernemer
Werk en bedrijf
Zakelijke driesprong
Werkplek lease
B2B Tips
Streaming PDA
Douwenocht